Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Videón: úgy parkolt le, hogy elállta az utat, majd ököllel esett neki az erre panaszkodó autósnak

A csapat egyik tagja beverte az autó szélvédőjét, míg a társa ököllel ütötte a sértett fejét.

A Pécsi Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat négy férfival szemben, akik erőszakkal vetettek véget egy közlekedési vitájuknak - közölte ma reggel az ügyészség.

2020 májusában a vádlottak egyike gépkocsijával oly módon parkolt le egy pécsi szervizúton, hogy ezáltal elállta az utat.

A sértett ezen az úton közlekedve, amikor a gépkocsihoz ért mellette nem tudott elhaladni, így megkérte a vádlottat, hogy autójával álljon el.

Ekkor közöttük szóváltás alakult ki, melynek során egymással kölcsönösen kiabáltak, majd a szabálytalanul parkoló autós egy járóbotot vett ki a gépkocsijából, majd azzal támadólag elindult az autójában ülő sértett felé. Erre a sértett kiszállt a gépkocsijából, amit látva a vádlott telefonon értesítette fiait, hogy jöjjenek a helyszínre és segítsenek neki.

A telefonhívást követően tovább folytatódott a szóváltás a két férfi között, melynek során a sértett többször kérte a szabálytalanul parkoló vádlottat, hogy álljon el az autójával, aki azonban erre nem volt hajlandó. Néhány perccel később megjelentek a segítséget kérő férfi fiai is a helyszínen.

Ezután a négy vádlott támadólag megindult a sértett gépkocsija felé, miközben folyamatosan szidalmazták a sértettet.

A gépkocsinál a vádlottak egyike megütötte az autó szélvédőjét, ami ettől berepedt. A sértett ezt látva, elkezdett kiabálni a vádlottakkal, akik ezután ismét támadólag léptek fel vele szemben, miközben az egyikük több alkalommal ököllel megütötte a sértett fejét.

Az elkövetők cselekménye a csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megállapítására alkalmas.

Az esetet a fedélzeti kamera rögzítette:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra