Vihar pusztított Vas megyében is - Videóval frissítve!

Több tucat helyre riasztották a tűzoltókat Vas megyében péntek délután, általában fakidőlésekhez.

Péntek délután megyénken is átvonult egy vihar, ez leginkább Szentgotthárd, Körmend és Vasvár térségében okozott károkat. A tűzoltókat leginkább fakidőlésekhez riasztották, volt ahol villanyvezetékre esett ág, de Szentgotthárdon például egy szálloda tetejére dőlt rá egy nagy fa. A tűzoltók több órás munkával tudták csak elhárítani a károkat, mivel nagyon sok helyen volt szükség az emelőkosaras járműre is.

Vihar pusztított Vas megyében
Egy szállodára dőlt fa Szentgotthárdon
Nyugat.hu

Zala megyében áramkimaradások is voltak, valamint a vonatközlekedést is akadozott, mivel több helyen dőlt fa a sínekre. A mobilhálózatok sem mindig működtek megfelelően.

Szállodára dőlt egy fa Szentgotthárdon
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra