Villám csapott a Fehér Ház melletti parkba, négyen életveszélyben vannak

A két férfit és két nőt egy fa mellett érte a villámcsapás.

Washingtoni idő szerint csütörtök este hat óra körül négy ember sérült meg a Fehér Ház mellett, amikor villám csapott a Lafayette parkba.

A Lafayette park a Fehér Ház mellett
Mészáros Zsolt

A két férfi és két egy fa közelében voltak a villámcsapáskor, a sérülteknek a titkosszolgálatok munkatársai és a parkőrség tagjai nyújtottak segítséget a tűzoltók kiérkezése előtt – írja a Newsweek .

Azt nem tudni, hogy a négy ember ismerte-e egymást, a washingtoni tűzoltóság és katasztrófavédelem szóvivője szerint mind a négyen súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek