Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Villáminterjú egy kisfiúval, aki előtt autók ütköztek Rátóton, és éppen csak megúszta a balesetet

A fiú a 8-as főúton szeretett volna átkelni és ahogyan anyukájától tanulta, megállt, amíg nem tartotta biztonságosnak az átkelést. Ugyan mindkét irányban megállt egy-egy autó, de érkezett egy harmadik is...
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 112.hu videójában a baleset szemtanúja szólal meg, azaz az a fiú, aki az átkelésre várakozott. Nagyon megijedt a csattanáskor.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A fiú jól döntött, amikor a két megálló autót látva nem indult el azonnal, mivel az érkező Volkswagen sebességét túl nagynak találta ahhoz, hogy az megálljon a kijelölt gyalogátkelőhely előtt.

112Press

Nem is állt meg, a VW egy Mercedesnek ütközött, amit átlökött a gyalogátkelőhely túloldalára. A balesetben senki sem sérült meg, a VW-t vezető fiatalember elismerte felelősségét a balesetért.

112Press

A férfi fél órát várakozott a csákánydoroszlói kamionbaleset Ittas MAN-sofőr hajtott bele Volvo gabonaszállítóba a 8-as főúton 2019. September 18. 21:16 helyszíne előtt, majd elhajtott az összetört roncs mellett. Azt a ráfutásos balesetet figyelmetlenség okozta. Néhány perc múlva a VW ütközött a Mercedessel.

112Press

Az utóbbi sofőrje hallotta a híreket és kikerülte a csákánydoroszlói balesetet. Rátóton azonban az ő autója is összetört.

112Press

A Volkswagen sofőrjét plusz kár is érte. Táskáját most először a szélvédő mögé tette le, az ütközéskor a táska betörte a szélvédő üvegét.

112Press
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés