Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Három kecskéjével együtt gázolta halálra a mozdony a férfit Zalalövőnél

A helyi férfi évek óta a nyílt pályánál kitaposott ösvényen terelgette át a sínen az állatokat. Az áldozat ismerősétől megtudtuk, hogy szerintük biztosan baleset történt és nem öngyilkosság.
A halálos baleset helyszíne Fotó: Google Maps
TM/Nyugat.hu
Halálos kimenetelű baleset történt Zalalövőnél kedden este. V43-as "Szili" villanymozdony gázolt el egy embert és három kecskét, nyílt vasúti sínpályán.  Körmendi hivatásos és zalalövői önkéntes tűzoltók a helyszín megvilágításában segédkeztek és eltávolították az állatok tetemét.
Elgázolt kecskék teteme a sínek mellett, Zalalövőnél
TM/Nyugat.hu
Az áldozatot ismerő olvasónktól megtudtuk, hogy az egyedül élő férfi évek óta a kitaposott ösvény végén terelte át hat kecskéjét a sínek túloldalán található legelőhelyre. Ezt naponta kétszer megtette, oda-vissza. Este is a legelőhelyről tartott hazafelé. Azt teljesen kizárja az ismerős, hogy a férfi öngyilkos lett volna.
A halálos baleset helyszíne
TM/Nyugat.hu
Információnk szerint az elhunyt jól ismerte a menetrendet és a biztonságosnak tartott, vonatmentes idősávban terelte át a kecskéket a sínen. Ezúttal azonban nem menetrend szerinti szerelvény, hanem egy V43-as villanymozdony érkezett Zalaegerszeg felől az egyenes, jól belátható sínpályán.
Elgázolt kecske teteme a sínek mellett, Zalalövőnél
TM/Nyugat.hu
Elképzelhető, hogy a férfi ettől megijedt és gyorsan le akarta terelni az állatokat, de eleshetett a síneken. A két legidősebb kecskéje mellette maradt és a mozdony elsodort egy harmadikat is.
Elgázolt kecskék teteme a sínek mellett, Zalalövőnél
TM/Nyugat.hu
Az elgázolt férfi azonnal meghalt és elpusztult három kecskéje is.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra