3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Friss jogosítvánnyal tört villanyoszlopot a sofőr Salköveskút határában

Az autó kiütötte a település végét jelző táblát, betonáteresznek hajtott, majd nekiütközött egy beton villanyoszlopnak.

Acsád felől Söpte irányába tartott egy Mercedes személygépkocsi pénteken reggel. Az autó Salköveskút belterületén, a Március 15. tér előtt egy jobbra ívelő kanyar után a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról.

A jármű nekihajtott a település végét jelző táblának, majd egy betonáteresznek ütközött, ezután összetört egy fémkeretes reklámtáblát, végül egy betonoszlopnak csapódott, ami kitörött. Emiatt a településen 11 órától áramszünet várható, az oszlopot cserélni kell.

Oszlopnak ütközött egy Mercedes Salköveskút határában
TM/Nyugat.hu
Az autót vezető 18 éves fiatalember mellett az édesapja ült, mindketten használták a biztonsági öveiket. A mentők megvizsgálták őket, de senkit nem szállítottak kórházba.
Oszlopnak ütközött egy Mercedes Salköveskút határában
TM/Nyugat.hu
A fiatalember információnk szerint szeptember második felében kapta meg a vezetői engedélyét.
Oszlopnak ütközött egy Mercedes Salköveskút határában
TM/Nyugat.hu
A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom, a műszaki mentés idejére teljes útlezárás lépett életbe. Kisebb torlódás alakult ki.
Oszlopnak ütközött egy Mercedes Salköveskút határában
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló