Vissza az iskolapadba, de meddig?

A tanévkezdésről kérdeztük a szombathelyi szülőket

Jövő héten újra elindul a tantermi oktatás a magyar iskolákban. A nehéz táskák Mindjárt suli: nehéz az iskolatáska 2020. August 23. 14:02 és a tanárhiány Másfél hét a becsengetésig, és több mint ezer tanár hiányzik 2020. August 23. 19:27 mellett a koronavírus-járvány okozta nehézségekre is készülniük kell 15 ezren a vonyarci strandon a hétvégén, de az iskolában nem szabad szülői értekezletet tartani a járvány miatt 2020. August 25. 11:28 a gyerekeknek és a szülőknek.

Vannak, akik a fertőzéstől tartanak, sokan pedig attól félnek, hogy munka mellett nem fogják tudni megoldani a gyerekek felügyeletét, ha esetleg újra át kell majd állni a távoktatásra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video