Visszaszóltak az ukránok Kövérnek, aki szerint Zelenszkijnek pszichés problémái vannak

A kijevi elnöki hivatal helyettes vezetője, Andrij Szibiha a Facebookon reagált Kövér László szavaira.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke nemrég a Hír TV kamerái előtt arról beszélt, hogy szerinte Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek pszichés problémája van, és túlságosan sokat követelőzik.

A lengyel Gazeta nemrég kiszúrta, hogy a házelnök szavaira a kijevi elnöki hivatal helyettes vezetője, Andrij Szibiha reagált a Facebookon.

Szibhia szerint az emberek okosak, és pontosan tudják, miként kell reagálni az olyan „nem politikusok” elfogadhatatlan és vad kijelentéseire, mint Kövér Lászlóé.

„Sok mondanivalója van annak, aki bűnös. A szamarat a füléről, a bolondot a csevegéséről ismered fel. Hosszú beszéd, rövid ész” – írta bejegyzésében Szibiha, majd megjegyezte, örülne, ha Kövér azt is elmondaná, mit gondol arról, hogy a második világháború idején a magyar náci katonák több ezer embert égettek el elevenen Csernyihivben és Korjukivkában.

Az 1943-as korjukivkai vérengzés előtti napokban a szovjet ellenállók megtámadták a helyi tengelyőrséget, amire válaszul néhány nappal később 6700 embert mészároltak le a faluban.

Szibhia szerint Ukrajna győzni fog, amire minden ukrán állampolgár büszke lesz. Gondolatait azzal zárta, hogy a bölcs magyarok mindig is Ukrajna barátai lesznek, ellentétben az ideiglenes politikusokkal - írja a hvg.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek