Vitézy Dávid újraszámoltatná a szavazatokat, beadta a fellebbezését

Nem siette el, a határidő lejárta előtt 10 perccel érkezett meg.

Vitézy Dávid személyesen, a határidő lejárta előtt 10 perccel adta be a vasárnapi főpolgármester-választás eredményét megtámadó fellebbezést. A Fővárosi Választási Iroda automatikusan továbbítja majd a fellebbezést a Nemzeti Választási Bizottságnak, az NVB-nek pedig innentől 3 napja lesz dönteni, hogy a csatolt dokumentumok alapján elrendeli-e az újraszámlálást.

Vitézy szerdán délelőtt tartott sajtótájékoztatót, ahol elmondta 20 kerületben 202 szavazókörből vannak bizonyítékaik, hogy a szavazatszámlálók tévesen nyilvánítottak érvénytelennek szavazatokat.

Karácsony Gergely és Vitézy Dávid között mindössze 324 szavazat döntött, amire még nem volt példa Budapesten - írja a Telex.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek