Volt, ahol havazott, máshol eső esik, nekünk egy kis szél marad

Kifehéredett a táj Bánkúton, esett a Mátrában, a Kékestetőn. Bükkszentkereszten is volt hózápor.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat fenntartja a 14 megyére kiadott elsőfokú, citromsárga figyelmeztetését zivatar veszélye miatt. Azt írták, az elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat. Jelenleg eső esik az ország néhány pontján az Időkép élő térképe szerint. A jelentések szerint a reggeli csapadék hó formájában esett le Bánkúton és a Mátrában, de csak foltokban maradt meg. Bükkszentkereszten is volt hózápor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás