Volt, aki a Balatonban fürödve búcsúztatta az óévet

Melegrekordok dőltek meg tegnap.

Nem úgy néz ki, de azért még tél van. Napi melegrekordok dőltek meg szilveszter napján, mégis furcsa látni, hogy a Balatonban fürdenek az emberek. Az Országos Meteorológiai szolgálat szerint az északkeleti megyék és a Balaton-part kivételével 10 és 18 Celsius-fok között alakultak a csúcsértékek. Fertőrákoson 18 fokot is mértek, így az előzetes adatok alapján ez az új országos napi melegrekord Évszázados melegrekord dőlt meg: Tatán most 18 fok van 2021. December 31. 15:43 is.

Szilveszteri balatoni fürdőzés
MTI

A Balatonon azért nem volt ilyen meleg, de ennek ellenére voltak akik a Balatonban buliztak. Az ábrahámhegyi strandon nyolcadik alkalommal rendezte meg az óévbúcsúztató mártózást a helyi önkormányzat, vállalkozók, borosgazdák és magánszemélyek támogatásával. A fürdőzésen közel százan vettek részt – tudta meg a Blikk .

Szilveszteri balatoni fürdőzés
MTI
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű