Vonat alá esett a leszállított részeg Horvátnádalján

A kalauz leszállította a részeg utast, aki később megpróbált visszakapaszkodni az induló vonatra, de becsúszott alá. Csak könnyebben sérült.

Szerencsés kimenetelű baleset történt a kora esti órákban Horvátnádalja állomáson. Információink szerint a Szombathely és Szentgotthárd között közlekedő vonatról szállított le a kalauz egy részeg őriszentpéteri utast. Arról, hogy erre miért került sor egyelőre nincs pontosabb információnk. A szerelvény indulásakor azonban a leszállított férfi úgy gondolta, mégis a vonattal folytatja az útját és megpróbált felkapaszkodni, de eddig tisztázatlan körülmények között visszazuhant és a vonat alá esett.

A kiérkező mentők megállapították, hogy az ittas férfi mindössze nyolc napon belül gyógyuló sérülést szerzett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra