Vonat elé lépett egy 50 éves férfi Szombathelyen

Karcolásokkal megúszta az elkeseredett férfi.

Szombathely belterületén, a Söptei út és a Pinkafői utca közötti szakaszon lépett a Kőszegről Szombathelyre közlekedő személyvonat elé egy férfi 2021. október 11-én délután. A vészfékező vonat elsodorta az illetőt, aki a szerelvény alá esett, azonban olvasónk elmondása alapján maga mászott ki a személyvonat alól.

Az Országos Mentőszolgálat részéről Németh Cecília arról tájékoztatta a 112Presst, hogy egy mentőegységet riasztottak a helyszínre, ahonnan egy 50 év körüli férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

A vonat vészfékezés után az átjáróban állt meg
TM/Nyugat.hu

Kérjük a hozzászólókat, hogy emberi hangon, trágár szöveg és rosszindulatú kívánságok nélkül írják le a véleményüket az esetről, vagy olyan gondolatokat osszanak meg, ami hasznos lehet annak az embernek, aki most akarata ellenére életben maradt, esetleg azoknak, akik hasonló dolgot fontolgatnak.

A Kőszegről érkező személyvonat elé a Söptei úti átjáró előtt lépett gyalogos
TM/Nyugat.hu

Ne feledjék, nagyon sokan élnek közöttünk olyanok, akik elkeseredettségükben megpróbáltak véget vetni az életüknek, de valamilyen segítségnek köszönhetően életben maradtak, majd rendeződött a sorsuk és boldog életet élnek.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló