Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Motoros és autós ütközött egy körforgalomban Szombathelyen

A motorost kórházba szállították, a helyszínen nagy torlódás alakult ki.

Még jól látszanak az előző motorbaleset idején rögzített nyomok a 11-es Huszár út és a 87-es főút kereszteződésénél kialakított körforgalomban. A korábbi zöld jelölőfestéket most rózsaszínnel írta felül a helyszínelő.

A VW vezetője megállt, majd a motor elé hajtott - nem észlelte a sofőr az érkező kétkerekűt
TM/Nyugat.hu

A Volkswagen vezetője elmondta, hogy a belváros felől érkezett és a körforgalomba behajtás előtt megállt, hogy elengedjen egy sötét színű Mercedest. Ezután nem látott másik érkező járművet, ezért elindult.

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu

A körforgalomban azonban érintőlegesen ütközött a körforgalomban haladó Moto Guzzi motorkerékpárral.

"Nem volt nagy a sebesség, azonnal megálltam, a motor pedig úgy dőlt el a motorossal, mint egy zsák krumpli. Nagyon sajnálom a történteket" – mondta a gépkocsi vezetője.

kf9a
TM/Nyugat.hu

A mostani eset egyértelműbb, mint a korábbi, aminek a nyomai még látszanak. A korábbinál a személyautó már behajtott a körforgalomba, amikor ütköztek, a mostani esetnél viszont a behajtásnál ütközött a két jármű.

Érintőlegesen ütközött a két jármű, a motorost kivizsgálásra kórházba szállították
TM/Nyugat.hu

A motoros férfi információnk szerint nem szenvedett súlyos sérülést.

Torlódás alakult ki a körforgalomban történt baleset miatt
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt nagyobb torlódás alakult ki, a kamionok és buszok (jelen esetben a vonatpótló autóbuszok is) nehezen fértek el a VW mellett, a kihajtónál.

Torlódás a körforgalomnál
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra