Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

VW hajtott Renault autószállító elé Sárvár határában, a 84-es főúton

A német rendszámú Volkswagen vezetője a 88-as főútról hajtott volna rá a 84-es főútra, de érkezett a Renault...

Sopron felől a Balaton irányába tartott a 84-es főúton egy terepjárót szállító Renault tréler, amikor a menetirány szerinti jobb oildalról, a 88-as főútról elé hajtott egy Volkswagen.

TM

A két autó ütközött, de személyi sérülés nem történt.

A két úton nagyobb torlódás alakult ki.

TM

A kereszteződésben viszonylag gyakoriak a hasonló balesetek és ez nem csak a nagy forgalomnak köszönhető. A 88-as főútról balra kanyarodók „optikai csalódás” áldozatai lehetnek, amikor pl. egy dobozos jármű kanyarodik le a 84-es főútról a 88-asra.

TM

Az Állj, elsőbbségadás kötelező táblánál várakozó járművezető balra elnézve látja ugyan a kanyarodósávba kisoroló járművet, de előtte és mögötte semmilyen gépjárművet nem lát, ezért elindul.

TM

A dobozos takarásában pedig ott lehet egy, vagy két jármű. Mire a sofőr észleli a takarásból előbukkanó járművet, addigra sokszor késő, főleg, hogy elinduláskor már inkább jobbra néznek, érkező járművet keresve.

TM

Hasonló eset történt három nappal korábban

Szombaton a maival megegyező szituációban történt baleset. Akkor egy osztrák rendszámú autó hajtott ki egy Sopron felől érkező Audi elé. A magyar sofőr fékezett, de az ütközést már nem tudta elkerülni.

TM
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra