Weber Orbánnak: már kizárták volna a Fideszt, ha nincs a járvány

De azt is mondta: még nem késő, hogy megadja a jóváhagyást az EU-büdzséhez.

„A járvány miatt nem tudunk megbeszélést tartani a Fidesz kizárásáról, különben a döntés már megszületett volna” - nyilatkozta Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője a De Standaard holland nyelvű belga lap tegnap megjelent cikkében.

Arra a kérdésre, hogy van-e elegendő támogatás az Európai Néppártban a Fidesz kizárásához, Weber azt mondta: „Egyre közelebb állunk egy ilyen döntéshez.” De a bajor politikus még nem zárja be teljesen Orbán előtt az ajtót - teszik hozzá a cikkben, melynek részleteit az interjút készítő újságíró osztotta meg a Twitterén. - írja az atv.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek