Profi weboldal öt perc alatt, hát lehet olyat?

Interjúra hívtuk a Webgenerátor Kft. két vezetőjét, Karakó Istvánt és Poór Zoltánt, hogy válaszoljanak pár kérdésünkre.

A cég szlogenje: Weboldal 5 perc alatt! Ez nagyon hangzatos ugyan, de valóban lehetséges ez?

Poór Zoltán: Igen, ez valóban így van. Egy 6-8 menüpontos weboldal létrehozása szöveges tartalommal nem tart tovább, mint 5 perc.

Poór Zoltán és Karakó István
Vágvölgyi Bálint

Úgy hallottuk, hogy nemcsak rövid idő alatt lehet egy weboldalt elkészíteni Önöknél, hanem az ára is rendkívül kedvező. Ez konkrétan mit is jelent?

Karakó István: A mai világban 20.000,- Ft + ÁFA éves szinten nem jelentős kiadás egy kisebb vállalkozásnak sem. Nálunk a legkisebb díjcsomag igénybevétele ennyibe kerül, egyéb költsége nincs a weboldal üzemeltetésének. Tehát nem kell külön tárhelyet fizetni és havi fenntartási költséget sem.

Mióta működik a Webgenerátor rendszere?

KI: Az első generációs modell 2010-ben készült el, az akkor több mint 10 éves webes szakmai tapasztalataink és a felmerült ügyféligények alapján. Természetesen ezt azóta is folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük.

Mi indokolta a Webgenerátor rendszerének létrejöttét?

KI: Egy létező piaci igény. A kisebb vállalkozások és egyéb szervezetek nagy része nem engedhet meg magának sok százezer forintos kiadást. Általános probléma az is, hogy a webfejlesztő cégek viszonylag sok pénzt kérnek az igényelt frissítésekért, tartalmi és egyéb módosításokért. Nálunk ezek díjmentesek, hiszen minden Partnerünk önállóan tudja módosítani a weboldalát, és mindezt komolyabb informatikai ismeret nélkül. Így a Partnereink azonnal tudják tájékoztatni a potenciális ügyfeleiket, és nem kell a fejlesztőkre sem várni.

Kiknek ajánlják a Webgenerátor rendszerét?

PZ: Mindenkinek, akinek gyorsan, olcsón, minőségi weboldalra van szüksége. Partnereink között a gazdaság szinte minden szegmenséből találhatók ügyfelek.

Jelenleg hány cég, vállalkozás használja a Webgenerátor rendszerét?

PZ: Folyamatosan növekszik az ügyfeleink száma. Jelenleg közel 500 megbízónk szavazott nekünk bizalmat, amit ezúton is köszönünk.

Mitől egyedi a Webgenerátor rendszere?

KI: Minden eleme szabadon módosítható (menüpontok elnevezése, sorrendje, tartalma). A weboldalak grafikája is egy kattintással megváltoztatható. Több nyelv kezelésére is képes a rendszer, mobil eszközökre is optimalizáltuk az oldalainkat. Videók, egyéb marketing kódok is könnyedén beilleszthetők. Egyszóval tudja azt, amit egy - sok esetben - több 100.000 forintra árazott weboldal.

Mennyi weboldalgrafikából lehet választani?

PZ: Jelenleg több, mint 600 variáció áll Partnereink rendelkezésére, ennyiből legtöbben már tudnak választani. Amennyiben ez mégsem sikerül, készíthetünk egyedi weboldalgrafikát is.

A mai kor egyik legfontosabb eleme a keresőkben való megtalálhatóság. E tekintetben is megfelelőt kínál a Webgenerátor rendszere?

Webgenerator logo
-

KI: Számos Webgenerátoros weboldal ideális pozícióban (1-10) található a Google keresőben az adott kulcsszavakra keresve. Azt azonban tudni kell, hogy sok múlik a tartalom minőségén, a weboldalra mutató hivatkozásokon és még számtalan más szemponton is.

Nyújtanak segítséget az Ügyfelek részére a weboldal összeépítésében?

KI: Természetesen, minden Partnerünknek van egy szakmailag felkészült kapcsolattartója, aki végigkíséri a folyamaton, és aktívan segít. Igény szerint az ideális szöveges tartalom felépítésében is tudunk támogatást nyújtani.

Hogyan tartják a lépést az egyre bővülő ügyfélkör igényeivel?

PZ: A technológiai változások figyelembe vételével és az ügyfelek tapasztalatainak begyűjtését követően a rendszerünket folyamatosan fejlesztjük. Így az új funkciók is elérhetőek lehetnek a meglévő Partnerek számára is.

Az ügyfélkör dinamikus bővülése okán pedig folyamatosan keresünk ügyfélkapcsolati munkatársakat.

Várjuk leendő kollégáink jelentkezését!
http://webgenerator.hu/blog/ugyfelkapcsolati_munkatars_sales_ertekesitesi_vezeto/
http://webgenerator.hu/keress-penzt/#navigation

Poór Zoltán és Karakó István
Vágvölgyi Bálint

Megszólaltattunk néhány Ügyfelet, akik már aktívan használják a Webgenerátor weboldalait.

Elsőként Nagy Istvánt, a NeTcar ZRt. ( www.netcarjogsi.hu) autósiskolalánc vezérigazgatóját kérdeztük.

Mennyire volt elégedett a szolgáltatás minőségével?

Nagy István: Maximálisan. Gyorsan haladtunk, minden szakmai segítséget megkaptam, és az eredmény önmagáért beszél.

Milyen célra használja az Ön cége az elkészült weboldalakat?

NI: Az aktív marketingtevékenységünk támogatására és az aktuális információk naprakész közlésére.

Tudják mérni a látogatók számát?

NI: Igen, naprakész statisztikákon keresztül tudjuk követni a weboldalunkra érkező érdeklődők látogatására vonatkozó adatait.

Az elvárásoknak megfelelt a rendszer?

NI: Minden tekintetben, egyes funkcióit nem is tudjuk kihasználni.


Másodikként Kőszegfalviné Pajor Klárát kérdeztük meg, aki a Szombathelyi Civil Kerekasztal, a Szombathelyi Kolping Szervezet ( www.szombathelyikolping.hu), a Képeslapgyűjtők Egyesületének ( www.kepeslapgyujtok.hu) elnöke.

Kérjük, segítsen nekünk abban, hogy miért választották a Webgenerátort?

Kőszegfalviné Pajor Klára: Mivel kis költségvetésű intézményekről van szó, így egy olcsó, de rendkívül egyszerűen használható megoldást választottunk.

Nem bánták meg?

KPK: Többet kaptunk, mint amit vártunk. Könnyen használható, tudunk akár videót is feltölteni, szinte bármit képesek vagyunk módosítani a weboldalunkon.

Amennyiben problémájuk akadna, kérhetnek segítséget?

KPK: Igen, van egy kapcsolattartó kolléga, akit kereshetünk, és eddig mindent megoldottunk együtt.

Szívesen ajánlaná a rendszert a többi egyesületnek, alapítványnak is?

KPK: Természetesen. Már öt, általunk javasolt egyesület, illetve alapítvány rendelkezik a Webgenerátor által készített weboldallal. De ajánljuk mindenkinek!


Végül, de nem utolsó sorban egy kiváló művészt szólaltatunk meg, aki nem más, mint Kelemen Zoltán, a Weöres Sándor Színház kiváló színésze ( www.keli-art.hu).

Meglepő, hogy egy népszerű művész önmaga fog bele a weboldalának elkészítésébe. Nem volt ez nehéz feladat az Ön számára?

Kelemen Zoltán: Úgy éreztem, a színházon kívül keresnem kell másik csatornákat is, melyeken keresztül közvetíteni tudom gondolataimat a külvilág számára. Ezek az útkeresések máskor is jellemzőek voltak rám. Egy weblap kialakítása erre kitűnő, új lehetőségnek mutatkozott. Korábban nem volt nagy affinitásom az informatikához, de tapasztalataim szerint ennek a rendszernek a kezelése bárki számára könnyedén elsajátítható, és folyamatos szakmai támogatást kaptam.

Azt kapta,amit várt?

KZ: Minden tekintetben elégedett vagyok a szolgáltatással, aktívan használom, és várom a weboldalamra látogatókat is.

Ajánlaná másoknak is a Webgenerátort?

KZ: Jó szívvel. Akinek fontos a gyorsaság, rugalmasság és a korrekt ár, azoknak természetesen.

Összefoglalva a fentieket, csak egy javaslatunk van: Próbálják ki Önök is!

Webgenerator