Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

December 10-ig minden előadás elmarad a szombathelyi Weöres Sándor Színházban

Kivéve a november 10-i előadást. A színház közleménye.

A Weöres Sándor Színház közleménye

NOVEMBER 11-TŐL MINDEN ELŐADÁSUNK ELMARAD - JEGYVISSZAVÁLTÁS

A 2020. november 9-i, a járvány megfékezése érdekében tett miniszerelnöki bejelentés ismét változást jelent a színházak működésében, köztük a Weöres Sándor Színházéban is.

A hatályos járványügyi szabályozás értelmében általános rendezvénytilalom lép életbe, így november 10. éjféltől kezdődően december 10. éjfélig bezárólag minden előadásunk elmarad.

A 2020. november 10-én 19 órakor kezdődő a Kis hölgy a Maximból című előadásunkat megtartjuk.

Az elmaradt bérletes előadásokat a zárlat megszűnése után pótoljuk.

A 2020. december 4-re meghirdetett Farsangi játék című bemutató új időpontját az újranyitás függvényében tudjuk meghirdetni.

Az Ádám almá i, a Pogánytánc , az Equus , A Grönholm-módszer , a Kis hölgy a Maximból című előadásunkra váltott jegyeket december 4-ig visszaváltjuk.

A jegyvisszaváltás az alábbi előadásokat érinti:

Pogánytánc:

okt. 13.
okt. 14.
nov. 12.
nov. 13.
nov. 19.
nov. 21.
nov. 26.

Equus:

okt. 27.
nov. 3.
nov. 4.
nov. 5.
nov. 6.
nov. 11.
nov. 14.
nov. 18.

Ádám almái:

nov. 17.
nov. 28.

A Grönholm-módszer:

okt. 17.
nov. 14.

Kis hölgy a Maximból:

nov. 6.
nov. 7.
nov. 10.
nov. 18.
nov. 20.

A Pál utcai fiúk című zenés játékunkra váltott jegyeket nem váltjuk vissza, azokat a későbbiekben pótoljuk. A pontos időpontról felületeinken (weboldal, Facebook, Instagram) adunk tájékoztatást.

Amint végleges adat áll rendelkezésünkre a november 10. éjféltől érvényes zárlat utáni folytatásról, felületeinken (weboldal, Facebook, Instagram) jelezzük.

Kérjük továbbra is szíves türelmüket, szolidaritásukat! A világjárvány miatt kialakult, új helyzet számunkra is ismeretlen, igyekszünk lehetőségeinkhez mérten, a szabályok betartásával az Önök számára a legkielégítőbb módon eljárni.

Bízunk továbbra is támogatásukban!

Köszönjük!

Felelősséggel egymásért, Önökért, mindannyiunkért!

#wssz #vigyázzunkegymásra

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra