Woody Allen nem készít több filmet

A 86 éves művész otthagyná Hollywoodot, a jövőben több időt kíván szentelni az írásnak.

Woody Allen 50. filmjének forgatása közben bejelentette, hogy kész, ennyi volt, örökre befejezi, visszavonul a filmezéstől- írja az El Periódico nyomán a Telex .

A most készülő – ezek szerint utolsó – filmje Párizsban játszódik, teljes egészében francia nyelven forgatják. A filmről a rendező azt mondta, hogy „hasonló lesz a Matchpoint-hoz, izgalmas, drámai és baljóslatú”.

Woody Allen
ujszo.org

A film forgatásának kezdetekor tartott sajtótájékoztatón Allen még azt mondta, hogy soha eszébe sem jutott a visszavonulás, az IMDB szerint viszont egy Alec Baldwinnal készült 2022 júniusi Instagram Live beszélgetésben Allen már azt sugallta, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó filmje, szóval itt tegyen igazságot, aki tud.

A 86 éves művész otthagyná Hollywoodot, a jövőben több időt kíván szentelni az írásnak. Ötödik könyve, a Zero Gravity szeptember 27-én jelenik meg, de már tervbe vette, hogy megírja első regényét is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek