Zajlik az adománygyűjtés Amber Heardnek, aki nem tud fizetni Deppnek

Heard nem tud fizetni, egyszerűen nincs annyi pénze.

Miután az Amber Heard és Johnny Depp között zajló rágalmazási pert Depp nyerte, Heardnek 8,5 millió dollár kártérítést kell fizetnie exférje számára.

Heard vagyona persze nem üti meg ezt a szintet: a színésznő ügyvédje állítása szerint az Aquaman két részével összesen keresett 3 millió dollárt, de már az a pénz sincs meg teljes egészében. Egyértelművé tette: Heard nem tud fizetni, egyszerűen nincs annyi pénze.

Jelenleg két jogi út áll a szereplők előtt:

a/ Depp lemond a kártérítésről, ami egészen biztosan jót tenne megtépázott ázsiójának,

b/ hagyja, hogy exneje minden ingó-ingatlan vagyonát lefoglalják, bejövő jövedelmeit zárolják,

emellett persze az is lehetséges, hogy a Heard régi rajongói által indított adománygyűjtés jóvoltából meglesz a pénz, és Heard nem lesz földönfutó, de exe kegyelmére sem szorul - írja a nuus.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek