Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Folyamatosan zaklatta és fenyegette volt élettársát egy vasi férfi, majd fel akarta gyújtani magát

A telefonos háborgatássorozat után egy benzinnel megtöltött kannával és öngyújtóval jelent meg a nő otthonában.

A Sárvári Járási Ügyészség volt élettárs sérelmére elkövetett zaklatás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a középkorú férfival szemben, aki a vád szerint nem tudott belenyugodni abba, hogy volt élettársa elhagyta, ezért 2018 márciusától 2018 júniusáig 39 alkalommal felhívta, valamint 1175 SMS-t küldött neki és ezzel a sértettet rendszeresen háborgatta azért, hogy a magánéletébe önkényesen beavatkozzon - írja közleményében a Vas Megyei Főügyészség.

Ezt követően a vádlott 2018 júniusában elment a sértett egyik Vas megyei községben lévő családi házához, és az egyik kezében egy benzinnel megtöltött kannával, míg a másik kezében egy öngyújtóval bement a házba és az ott egyedül tartózkodó sértettet felelősségre vonta, hogy hol és kivel töltötte az előző estét, majd azzal fenyegette meg, hogy ha nem válaszol a kérdésre, akkor felgyújtja magát.

A vádlott fenyegetésére sem kívánt válaszolni a sértett, ezért a vádlott a köntösét kezdte rángatni, majd többször megütötte a sértettet, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását és azt indítványozta, hogy a bíróság rendelje el a vádlott pártfogó felügyeletét, valamint kötelezze a felmerült 170.000 Ft bűnügyi költség megfizetésére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra