Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Zalában annyira összevesztek egy koronavírusos Facebook-bejegyzésen, hogy előkerült a szekerce

A konfliktuskezelésnek nem a legmegfelelőbb módját választották.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Lenti Járásbíróság 2020. július 2. napján megtartott előkészítő ülésén jogerős ítélet született annak a férfinak az ügyében, aki nézeteltérés miatt fejszével és szekercével felfegyverkezve ment neki ismerősének - közölte a Zalaegerszegi Törvényszék sajtóosztálya.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vádlott és ismerőse 2020. március 24-ről 25-re virradóan egy közös ismerősük koronavírus miatti házi karanténnal kapcsolatos Facebook bejegyzéséhez kommenteket írtak.

Ami olyannyira feldühítette a sértettet, hogy a feleségével együtt elment a vádlott családi házához.

És itt átadjuk a szót a törvényszéki közleménynek :

"A férfi a házból kilépve fejszével és szekercével a kezében az utca irányába ment, és azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli. A ház kapuja előtti hídon tovább folytatták a veszekedést. Egymásnak estek, majd ennek következtében a sértett orrán duzzanat és horzsolásos sérülés keletkezett. A dulakodásnak végül a vádlott édesanyja vetett véget".

A bíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki garázdaság bűntettében és testi sértés vétségében, ezért őt 1 év 6 hónapra próbára bocsátotta.

Az ítéletet mind az ügyész, mind a vádlott és védője tudomásul vették, így az jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés