Zalai rendőrök megaláztak egy hajléktalant, vödröt húztak a fejére, és gázsprayt fújtak alá

A Blikk olvasója szerint megdöbbentő módon bántalmazták a férfit.

Földön fekvő, megbilincselt hajléktalan férfit bántalmaztak 2021 decemberében zalaegerszegi rendőrök - állítja a Blikk egyik olvasójának beszámolójára hivatkozva.

A férfi fejére felmosóvödröt húztak, majd gázspray-vel befújtak alá. Az esetről állítólag telefonos felvétel is készült, ugyanis többen végignézték a sokkoló incidenst. A portál arról ír, a történet kapcsán belső vizsgálat indult a két rendőrrel szemben, azonban munkaviszonyukat egyelőre még nem függesztették fel.

Súlyos rendőri túlkapás áldozata lehetett 2021 decemberében egy zalaegerszegi hajléktalan férfi - írja a Blikk egy olvasó információja alapján. Eszerint a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon két nyomozó egy földön fekvő, megbilincselt hajléktalan férfit döbbenetes módon bántalmazott. A lap kereste emiatt a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészséget, de nem kaptak választ – idézi az atv.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek