Zamárdiban lenne polgármester, miután a Hunvald-ügy gyanusítottjaként Mexikóban és Belize-ben bujkált 9 évig

Felszámolná a feudális viszonyokat az erzsébetvárosi ingatlanpanamához köthető volt fideszes képviselő.

Czibula-Myers Csaba, aki kilenc évig Mexikóban és Belize-ben bujkált a magyar igazságszolgáltatás elől hivatali visszaélés miatt. Most Zamárdi polgármesteri posztjára pályázik.

Korábban Erzsébetváros fideszes képviselője volt, és a VII. kerületi önkormányzat gazdasági bizottságában dolgozott az akkori feleségével együtt. 2008-ban, amikor a Hunvald-ügyben több embert letartóztattak, Czibula elmenekült.

Mexikóval és Belize-zel nincs kiadatási egyezmény, így ott szabadon élhetett, miközben levelezett a magyar hatóságokkal, még a pontos címet is megadta a magyar szerveknek. 2017-ben visszatért Magyarországra, letartóztatták és felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték különböző korrupciós bűncselekmények miatt.

Czibula szerint bűntetése jogtalan volt, de elfogadta a büntetést, és most Zamárdiban szeretné újrakezdeni az életét. Véget vetne a városban uralkodó "feudális viszonyoknak", és új reményt adna az ott élőknek, ha megválasztanák. A júniusi önkormányzati választáson három független jelölt között indul - írja a 24.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek