Zente és Zoltán, Manka és Zoé: Szombathely új ikerpárjai

Itt vannak az anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS:

Szabó Zoltán és Horváth Edit fiai: Zente és Zoltán (ikrek), Kiss Balázs Gyula és dr. Szalai Adrienn leánya: Flóra, László Attila és Orosz Noémi fia: Ádám, Hetényi Gábor Marcell és Szijártó Szilvia leánya: Luca Emma, Danyi András István és Banai Márta leánya: Márta Rozália, Pásztor László és Veres Timea fia: Máté, Saeid Mostafa Magdy Mohamed és Vidra Erika fia: Nazir, Murai Gábor Zsolt és Bödör Nikolett fia: Gábor, Szigethy Antal László és Pálfi Nikoletta fia: Máté, Vidos Ádám és Simon Ramóna fia: Olivér, Muladi Sándor és Holpert Mónika leánya: Nara, Kiss László és Baksa Vivien fia: Levente, Nagy László Richárd és Varga Loretta Virág leányai: Manka és Zoé (ikrek), Kovács Tamás és Mészáros Ildikó leánya: Fanni Lilla, Szabó Tibor és Baranyai Petra fia: Olivér, Kovács Márton és Horváth Zsuzsanna leánya: Anna, Burszán Attila Károly és Kapronczai Fanni leánya: Elina Anna, Horti Miklós és Horváth Alexandra leánya: Mila, Németh Richárd Zoltán és Pintér Petra Anita leánya: Kira Olívia, dr. Tálas Kolos István és Némethy Zsófia Terézia leánya: Polett, Horváth Csaba és Luif Szabina fia: Szilveszter, Dénes Lajos Attila és Kósa Adrienn leánya: Anna Szofia, Őri Zoltán és Csonka Krisztina leánya: Szofi, Györök Márk és Kutasi Zsuzsanna leánya: Emma, Hajdu Péter és Pálinkás Vivien leánya: Lara, Földi Dávid és Pap Martina leányai: Szofi és Bori (ikrek), Szabó Zsolt és Juhos Anita leánya: Kitti, Rigó Zsolt és Horváth Barbara fia: Miron, Kisfaludy Milán és Milisits Anna fia: Csanád.

HÁZASSÁG:

Rácsik Ádám és Csonka Zsanett, Bakonyi Erik Norbert és Sulyok Regina, Devecseri Dániel Krisztián és Fedor Nikolett Alexandra, Horváth Miklós László és Bella Zsanett, Grabarits Imre János és Biliczki Andrea, Bedő Balázs és Weszelovits Mónika, Nagy Károly és Bognár Helga.

HALÁLESET:

Pál Zoltánné Móricz Zsuzsanna, Szárnyas János, Patyi Zoltánné Könczöl Márta Mária, Kiss Károly, Ávár Tibor, Körtvélyes László, Róka Miklós, Csonka József, Steier Imre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!