Sopronnál esik, Kőszegen villámlik

Megérkezett a frissítő zivatar, de csak kis területen támad.

Egy nappal korábban érkezett meg az enyhe hidegfront, igaz, egyelőre csak az Észak-Dunántúlra, és ott is csak kisebb területre. Az időkép.hu adatai alapján Sopronban és környékén esik, Kőszegnél zivatar készülődik és villámlik.

A zivatargóc Észak-Nyugaton
Forrás: időkép.hu

A radarkép szerint viszont csupán egy lokális zivatargócról van szó, ami gyorsan feloszlik. De ilyen helyi zivatarra mindenfelé kell számítani az országban, miközben a hőmérséklet délután elérheti a 40 fokot. A Kelet-Alföldön és a déli területeken már délelőtt 11 előtt is 34 fokot mértek.

Címlapképünk illusztráció.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás