Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Zivatar miatt riasztás van érvényben Vas megyében

Hidegfront érkezett sok csapadékkal, néhol zivatarral. Így Vas megyében is, melyre riasztás érvényes.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mai nap folyamán hidegfront vonul fokozatosan kelet, délkelet felé sokfelé jelentős mennyiségű (az ország nagy részén 10-20 mm közötti, lokálisan 20 mm fölötti) csapadékot okozva - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. A front mentén elsősorban az ország déli, délnyugati felén néhány helyen nem lehet kizárni villámtevékenységet. A front előterében a délkeleti határvidéken (Csongrád, Békés megye határ menti területei) egy-egy intenzívebb zivatar is kialakulhatnak a nap második felében, amelyet viharos (akár 60-70 km/h-t meghaladó) széllökések, illetve aprószemű jégszemek is kísérhetnek.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az erősebb csapadékgócokban jégdara, a magasabban fekvő területeken (elsősorban Mecsek, Bakony) esetleg havas eső, tapadó hó sem kizárt, megmaradó hó azonban nem valószínű.

OMSZ
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Időjárás

Hirdetés