Itt találkozik az ország összes villáma

Szombathelytől délre van a nagy találkozó.

Csütörtök délutánra megérkezett a zivatarhullám a Nyugat-Dunántúlra. Nagy része már át is haladt Vas megyén, de azért van némi utánpótlás, ahogyan az az időkép.hu radarképén is látszik.

Forrás: időkép.hu

Noha Szombathelyen nem villámlik, a villámtérkép azt mutatja, hogy a zivatarhullán összes villáma a közelünkben találkozik, Szombathelytől délre, délkeletre. A villámtérkép:

Forrás: időkép.hu

Az előrejelzés szerint ma egész nap zivataros, esős idő várható a térségben, holnap viszont már csak az ország középső és keleti részein várható eső, zivatar.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás