Halálos baleset Kisunyom közelében

Teljes útzár van a 86-oson.
 
 

Halálos baleset Kisunyom közelében

Teljes útzár van a 86-oson.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Halálos baleset Kisunyom közelében

Teljes útzár van a 86-oson.

Halálos baleset miatt teljes útlezárás a 86-os főúton. Két személygépkocsi karambolozott a 86-os főúton, Kisunyomnál. A baleset következtében mindkét autóba beszorult egy-egy ember, akiket a szombathelyi és a körmendi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a járművekből, egyikük életét azonban már nem lehetett megmenteni és a helyszínen meghalt.

Sikerült beszélnünk egy szemtanúval, aki elmondta, hogy a Szombathely felől érkező BMW személyautó teherszállító járművet előzött, amikor szemből érkezett egy Suzuki személygépkocsi. A két jármű félfrontálisan ütközött.

Az ütközés következtében a Suzuki árokba csapódott. Az autót vezető nő életéért keményen küzdöttek a mentők, de a helyszínen elhunyt.

A baleset során további négy ember megsérült. A mentési munkálatok és a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát (a vasvári lehajtótól Körmend irányába) lezárták, a forgalmat elterelik.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A sajtó munkatársait egyelőre nem engedik be a helyszínre, részletekkel később jelentkezünk.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés