Elköltözik a Csodák Palotája

Szeptemberben költözik új helyre, Óbudára.
 
 

Elköltözik a Csodák Palotája

Szeptemberben költözik új helyre, Óbudára.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Elköltözik a Csodák Palotája

Szeptemberben költözik új helyre, Óbudára.

Bezár a Csodák Palotája a Camponában, ahonnan szeptemberben Óbudára költözik, az ottani Playbar alatti területre - írja a Világgazdaság. Európa legnagyobb tudományos szórakoztató-központját akarják létrehozni az új helyszínen.

A Palota öt évvel ezelőtt költözött a Camponába, azonban az évi 160 ezer látogató miatt kinőtték azt az 1800 négyzetmétert, amit a bevásárlóközpontban béreltek. Az új helyen már 5000 négyzetméteren, két szinten várják a látogatókat. Elég optimistán állnak a jövő előtt, abban reménykednek, hogy az új helyszín miatt két éven belül már 300 ezren lesznek kíváncsiak rájuk.

A tervek szerint a Camponában még augusztus 31-ig látogatható kiállítás a költözés miatt egy hónapos szünetet tart, miközben az óbudai Playbar csak egy-két napra zár majd be az informatikai rendszer összehangolása miatt.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés