Havazik a Kőszegi hegységben, jön a hidegfront

Térképen, hogy hol várható hó a napokban.
 
 

Havazik a Kőszegi hegységben, jön a hidegfront

Térképen, hogy hol várható hó a napokban.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Havazik a Kőszegi hegységben, jön a hidegfront

Térképen, hogy hol várható hó a napokban.

A Kőszegi-hegységben már havazik, péntek délutánig elsősorban a Dunántúl nyugati, északnyugati felén és északon hullhat a hó - írja az időkép.hu.

Csütörtökön nyugat felől hullámzó hidegfront érkezik, így beborul az ég, egyre többfelé ered el az eső, záporokra is számítani kell. A délies szél a Dél-Alföldön erős, olykor viharos lesz, majd napközben a Dunántúlon északira-északnyugatira fordul a légmozgás iránya, megkezdődik a hideg levegő beáramlása, így nyugaton mind nagyobb területen.

Pénteken elsősorban a Dunántúli-középhegységben, a főváros környékén és északon, északkeleten várható még havazás, keletebbre kezdetben havas eső. Délutánig elsősorban a a Dunántúli-középhegységben alakulhat ki akár 5-10 cm, a Bakonyban akár ennél is vastagabb friss hótakaró. Szeles lesz az idő, a Dunántúlon nagy területen viharos lesz az északnyugati szél, és a hőmérséklet jelentősen visszaesik, délután mindössze 0, +6 fokot mérhetünk.

Szombatra megnyugszik időjárásunk, a reggel országszerte fagyos lesz, a hófödte tájakon -10 fok is lehet, majd szilveszterre enyhülés, szeles idő és némi folyékony halmazállapotú csapadék érkezhet.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés