Késsel rabolt dohányboltot egy férfi Szombathelyen

Öt perc alatt elfogták a rendőrök.
 
 

Késsel rabolt dohányboltot egy férfi Szombathelyen

Öt perc alatt elfogták a rendőrök.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Késsel rabolt dohányboltot egy férfi Szombathelyen

Öt perc alatt elfogták a rendőrök.

Videó: perceken belül földre vitték a szombathelyi dohánybolti rablót

Pénteken délelőtt próbált meg kirabolni egy dohányboltot Szombathelyen egy 58 éves férfi, a rendőrök szinte azonnal elkapták. Úgy tudjuk, hogy a bolt előtt teperték le a bevételt késsel megszerző férfit.


Eddig írtuk:

A rendőrök a bejelentéstől számított öt percen belül elfogták azt a halogyi férfit, aki bement az egyik szombathelyi dohányboltba 2017. október 13-án 8 óra 50 perc körül, majd a nála lévő késsel az eladót megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel. Ezt követően a bevétellel együtt távozott.

Az eladó a központi segélyhívó telefonszámot tárcsázva kérte kollégáink segítségét, akik a helyszín közelében elfogták a gyanúsítottat. Az 58 éves férfit előállították, kihallgatása jelenleg is folyamatban van. A Szombathelyi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Forrás: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyár elején a Paragvári utcában raboltak ki egy trafikot, ott is gyorsan elfogták az elkövetőt a rendőrök.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés