Hol és mikor lomtalanítanak Szombathelyen?

Már csak néhány hét a lomtalanításig, mutatjuk, hogy mikor tehetik ki a szükségtelenné vált holmijaikat.
 
 

Hol és mikor lomtalanítanak Szombathelyen?

Már csak néhány hét a lomtalanításig, mutatjuk, hogy mikor tehetik ki a szükségtelenné vált holmijaikat.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Hol és mikor lomtalanítanak Szombathelyen?

Már csak néhány hét a lomtalanításig, mutatjuk, hogy mikor tehetik ki a szükségtelenné vált holmijaikat.

A tavaszi nagytakarításkor nálunk is sok olyan holmi jön össze, amire már nincs szükségünk. Az idő egyre jobb, viszont a lomtalanításról még nem hallottunk sehonnan. Éppen ezért kérdeztük meg a SZOMHULL Kft-t, hogy mikorra várható Szombathelyen a nagy szemétrazzia, ezt a választ kaptuk tőlük:

A SZOMHULL Kft. felkészült a lomtalanításra, ami idén április 1-jén kezdődik. Az akció keretén belül az alábbi 6 meghatározott időpont és körzet szerint végzi majd a lomtalanítást társaságunk:

2017. április 01.: a Thököly I. utcától északra eső városrész a Perint és Gyöngyös patak között a Petőfi S. utcáig, valamint a Szent Márton utcától északra a Gyöngyös patak és a vasútvonal között a volt bucsui vasút nyomvonaláig (tehát a belváros, valamint a Sugár u. - Hadnagy u. - 11-es huszár út környéke, Lovas u. környéke). 2017. április 08.: Petőfi S. - 18-as honvéd utcáktól északra eső városrész a Perint és a Gyöngyös patak között a Váci M. utcával bezárólag (tehát a Derkovits lakótelep., valamint az Akacs M., Szabó M., Deák F., Engels F. utcák környéke, ill. a 14 emeletes mögötti utcák). 2017. április 22: a Szent Márton u. és Thököly I. utcáktól délre eső városrész, melyet keletről a vasútvonal, nyugatról a Perint patak, délről a Szt. Gellért u. határol (tehát a belváros déli része, Joskar-Ola lakótelep, KISZ lakótelep, Százhold városrész a Szt. Gellért utcával bezárólag). 2017. május 06.: a Perint pataktól nyugatra eső városrész a Jáki úti temetővel bezárólag (ide tartozik Olad, az Oladi lakótelep, a Csónakázó tó környékétől a Jáki úti temetőig húzódó városrész). 2017. május 13.: a kőszegi – szentgotthárdi vasútvonaltól keletre eső városrész, az ipartelep utcái, (Zanat már nem!), valamint a volt bucsui vasúttól északra eső városrész (Kámon, Herény, Stromfeld lakótelep, Bébic lakótelep, Éhen Gyula lakótelep, Pick lakótelep, Minerva lakópark). Dél felől a Csaba útig bezáróan. 2017. május 20.: A Ferenczy I. - Szt. Gellért - Csaba utcák vonalától délre eső városrész (tehát a Hajnóczy u., Újperint, Petőfi-telep, valamint a Diófa u. környéki lakótelep, Gyöngyösszőlős, Gyöngyöshermán és Szentkirály), illetve Zanat városrész.

Felírták? El ne felejtsék!

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés