Új parancsnoka van a szombathely börtönnek

Nyima Tamás Roland ezredes Sopronkőhidáról érkezett.
 
 

Új parancsnoka van a szombathely börtönnek

Nyima Tamás Roland ezredes Sopronkőhidáról érkezett.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Új parancsnoka van a szombathely börtönnek

Nyima Tamás Roland ezredes Sopronkőhidáról érkezett.

2018. január 1-jétől, vagyis tegnaptól, Nyima Tamás Roland bv. ezredes a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet kinevezett parancsnoka.

A korábbi parancsnok, Dömény Sándor címzetes bv. vezérőrnagy megbízatása 2017. december 31-ig tartott. Nyima Tamás Roland bv. ezredes korábban a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön parancsnoka volt. - kaptuk a tájékoztatást a Belügyminisztériumtól.

– Munkapárti vagyok és a kollégáimtól is azt várom el, hogy tevékenyen, előremutatóan végezzék feladataikat és akarjanak fejlődni. Legyenek kreatívak és önállóak – nyilatkozta Nyima a Kisalföldnek egy interjúban, még 2015-ben, amikor átvette a sopronkőhidai intézet vezetését.

Nyima Tamás 1996-ban került a büntetés-végrehajtás állományába; a Szegedi Fegyház és Börtön biztonsági felügyelője lett őrmesteri rendfokozattal. 1998-tól a Rendőrtiszti Főiskola nappali tagozatos hallgatója, amelynek eredményes elvégzését követően 2001-től a Budapesti Fegyház és Börtön biztonsági tisztje lett. 2002 decemberétől biztonsági osztályvezető-helyettesként, majd 2004. január 1-jétől megbízott, május 1-jétől pedig kinevezett biztonsági osztályvezetőként tevékenykedett. 2007. július 1-jétől – sikeres pályázata útján – a Büntetés-végrehajtás Központi Kórház főigazgató- helyettese, 2010 februárjától a Budapesti Fegyház és Börtön parancsnok-helyetteseként teljesített szolgálatot.

2013 augusztusától a Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, majd 2015 áprilisától a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön parancsnoka volt. Magyarország Belügyminisztere 2018. január 1-jétől a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokává nevezte ki.

2013-ban diplomát szerzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen is. Elismerésben kilenc alkalommal részesült. Magyarország Belügyminisztere 2009. évben tanácsosi, 2015. évben főtanácsosi címet adományozott részére.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés