10 éves börtönbüntetéssel néz szembe a volt helyettes államtitkár

Korrupcióval, hivatali vesztegetéssel és közokirat-hamisítással vádolják.

Tíz év börtönt kér az ügyészség Nagy Jánosra, az Agrárminisztérium volt helyettes államtitkárára, akit korrupcióval, hivatali vesztegetéssel és közokirat-hamisítással vádolnak - számolt be az rtl.hu. 2022-ben még csak 6 éves börtönbüntetést javasoltak, amit ő nem fogadott el, ez emelkedett tíz évre a tárgyalás során.

Nagy Jánost 2020 decemberében vették őrizetbe Az agrárminisztérium helyettes államtitkárát, Nagy Jánost vették őrizetbe szerdán 2020. December 03. 06:59 . Az ügyészség vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés és közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat ellene.

Nagy János és társai beadványukban tagadták az ellenük felhozott vádakat. Az elsőfokú döntést októberben hozhatja meg a bíróság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet