112-es napot tartottak a szombathelyi Hívásfogadó Központban

Díjazták a 2021-es év dolgozóit, Balla Noelt, aki öt éves létére 2021 nyarán megmentette rosszul lett édesanyját.

A 112-es Egységes Európai Segélyhívószám napja alkalmából nyílt napot tartottak a szombathelyi Hívásfogadó Központban (HIK) február 11-én - közölte Szombathely város weboldala.

Az eseményen köszöntőt mondott többek között dr. Hablicsek Nikoletta r. ezredes, rendőrségi tanácsos, ORFK RF Ügyeleti Főosztály vezetője, dr. Balázs Zsolt r. ezredes, a Szombathelyi HIK vezetője, valamint Harangozó Bertalan kormánymegbízott. Szombathely Megyei Jogú Város képviseletében tiszteletét tette Horváth Soma alpolgármester és Kelemen Krisztián, a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke.

11
Kattintson a képre a galériához!
Szombathely.hu/Bonyhádi Zoltán

A nyílt napon díjazták a 2021. év ügyviteli alkalmazottait, valamint a társszervek és civil szervezetek részéről elismerésben részesülő személyeket is, köztük a hőgyészi kisfiút, Balla Noelt, aki öt éves létére 2021 nyarán megmentette rosszul lett édesanyját azzal, hogy hívta a 112-es segélyhívót és segítséget hívott neki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet