Egyél hódot!

Szinte leküzdhetetlen problémával kénytelen szembesülni az európai civilizáció: baj van a kajával. Mint tudjuk, a marha majdnem bizonyosan kerge, a birka klónozott, a patásokba beleköltözött a száj- és körömfájás.

Szinte leküzdhetetlen problémával kénytelen szembesülni az európai civilizáció: baj van a kajával. Mint tudjuk, a marha majdnem bizonyosan kerge, a birka klónozott, a patásokba beleköltözött a száj- és körömfájás.

Mint tudjuk, a marha majdnem bizonyosan kerge, a birka klónozott, a patásokba beleköltözött a száj- és körömfájás. A csirke dioxinos, a halban elég jelentős százalékban található fekália, olaj, valamint orosz atomsugárzás, a pulyka sem a régi, a disznótól az égbe szökik a koleszterin. A kutyát nem illik elfogyasztani, mert rögtön barbár koreainak bélyegzik az embert, a macskaevés sem túl civilizált ténykedés, marad a strucc, meg a magyar szürkemarha. De abból alig-alig van, többségük ott stoppol Zalaegerszeg és Nagykanizsa között frászt hozva az örömlányokhoz, meg rendőrökhöz szokott autósokra. A Kárpát-medencében már csak a vadon élő szárnyasok jöhetnek szóba, ám azokat talján vendégvadászok lődözik halomra, merthogy Itáliát is fenyegeti a húsmizéria.

Thaiföldön már felfigyeltek az Európát kétségbeesésbe kergető jelenségre, rögtön jelezték, hogy számtalan krokodillal tudnak szolgálni, azoknak a száraz, enyhén halszerű húsában biztosan nincsen kórság, nyavalya, meg devla, szeretettel várják Szabadi urat, úgyis jól ismeri a járást, arrafele szokta kipihenni, hogy ő elfoglalt, komoly magyar államférfi.

A vegetáriánus konyha sem megoldás, a zöldségbe belebombázott Csernobil, hiába feszengett a májusi napon Berecz János Fékon-ingben, nem bírta pártügyileg elhajtani az atomfelhőt.

Nos, marad a hód. Egy graffiti a napokban arról számolt be, hogy a hódok felzabálásával védjük a fákat, mellékhatásként ugyan veszélyeztetjük a leghülyébb fogkrém-reklámot, de annyi baj legyen. Előre tehát az európai úton, jóféle, magyaros hódpörkölttel masírozzunk be a vidám Unióba.

Védd a fákat egyél hóda(o)t!

(krámer)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Közélet