Vicces videó mutatja be, hogy Donald Trump ilyen jól is kinézhetne

GQ Magazine

"Ha Donald Trump nem is bír elnökként viselkedni, legalább megpróbálhatna úgy öltözködni" - indítja merész felütéssel videóját a GQ Magazine, és ennél már tényleg csak maga a videó jobb.

Abban ugyanis az Egyesült Államok új, minden fronton idegborzoló vezetőjét gyakorlatilag gatyába rázzák, azaz lerázzák róla a ronda buggyos gatyát, adnak rá egy szűkebb szabású zakót, egy elegánsabb nyakkendőt, visszafogják az egészségtelenül bronzos arcszínét és helyére rakják a legelőnytelenebb vonását: a bohócos hajzatát is. Mindezt persze csak képzeletben, de így is elképesztő a változás:

Persze a szellemes etűd végén azért hozzáteszik gyorsan, hogy sajnos az olyan dolgain már nem tudnak javítani, mint a rasszizmusa, a homofóbiája, az iszlamofóbiája, nőket alázó megjegyzései, a hazugságai vagy a hülye összeesküvés-elméletek aktív terjesztése.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek