Megújult Vas megye weboldala

A megyei közgyűlés szentgotthárdi kihelyezett ülésén fogadta el Vas megye idegenforgalmi koncepcióját, amely a térség turisztikai látványosságainak bemutatása mellett hasznos információk elhelyezését szorgalmazta az interneten.

Kovács Ferenc elnök, Vas Megyei Közgyűlés Idegenforgalmi Bizottsága:

„A Vas Megyei Közgyűlés döntésének értelmében ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk Vas megye önkormányzatainak, Vas megyében működő idegenforgalmi, turisztikai szolgáltatóknak, hogy anyagokat felhelyezzenek az internetre, és ezen keresztül elérhetővé válnak.”

A megújult weblapon az érdeklődők immár videóformátumban is megtekinthetik a Pro-28 Stúdió híradós tudósításait, valamint a megye közéleti és kulturális életét bemutató magazinműsorát, a Vasi Mozaikot.

Dr. Pehi László stúdióvezető, Pro-28 Stúdió:

„A fönt lévő híradós, magazinos anyagok most már videóban is letölthetők. Real-médiába lehet az anyagokat megtekinteni. Akinek nincs a számítógépén Real Media, azt erről az oldalról szintén letöltheti, ingyenes letöltési módban.”

Vas megye weboldalán az internetező az újdonságok mellett továbbra is tájékozódhat a térség kulturális, gazdasági életéről, a böngészhet a megyei programajánlójából, miközben fontos információkhoz juthat az állandóan frissített vas megyei pályázati kiírásokból.

Forrás: Pro-28 Stúdió

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Életmód