Dr. Lőrinczy Huba válasza a Hali-ügyben kételkedőknek

Levelét, amelyben „hülyeségnek” minősítette felhívásomat, ujjongva olvastam...

Tisztelt Uram!

Levelét, amelyben nem egyszerűséggel „hülyeségnek” minősíti felhívásomat, ujjongva olvastam, hiszen jelezte, hogy elértem célomat: sikerült ráirányítanom a figyelmet egy fontos ügyre, sikerült – az Ön szavával élve – „felborzolnom a békés emberek idegeit!” Éppen ezt akartam.

Egyébként nem gondoltam olyan badarságot, hogy szurkolói adományokból fönn lehetne tartani a Haladást (bár 2000 adakozó egyenként 20.000 Ft-ja pontosan 40 millió Ft-ot tenne ki – a város is ennyit ad!), még kevésbé jutott eszembe, hogy a támogatók nevét a játékosok mezére vagy a stadion hirdetőtábláira kellene kiírni. Az efféle kérkedés idegen tőlem.

Felhívásomat nem a várható anyagi, hanem az erkölcsi hozadékra gondolva tettem közzé. Jelezni szándékoztam azoknak, akik végül is bölcs döntést hoztak, hogy Szombathely lakói számára nem közömbös a csapat sorsa, s, hogy nekik ebből le kell vonniuk a következtetést – más különben pedig meggyőződésem, hogy az is lehet hívő, aki nem bújja folyvást a templomokat, s az is lehet vérbeli Haladás-szurkoló, aki – egészségügyi és egyéb megfontolásokból – tartózkodik a mérkőzések látogatásától.

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Lőrinczy Huba
tanszékvezető főiskolai tanár

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport