Dr. Lőrinczy Huba válasza a Hali-ügyben kételkedőknek

Levelét, amelyben „hülyeségnek” minősítette felhívásomat, ujjongva olvastam...

Tisztelt Uram!

Levelét, amelyben nem egyszerűséggel „hülyeségnek” minősíti felhívásomat, ujjongva olvastam, hiszen jelezte, hogy elértem célomat: sikerült ráirányítanom a figyelmet egy fontos ügyre, sikerült – az Ön szavával élve – „felborzolnom a békés emberek idegeit!” Éppen ezt akartam.

Egyébként nem gondoltam olyan badarságot, hogy szurkolói adományokból fönn lehetne tartani a Haladást (bár 2000 adakozó egyenként 20.000 Ft-ja pontosan 40 millió Ft-ot tenne ki – a város is ennyit ad!), még kevésbé jutott eszembe, hogy a támogatók nevét a játékosok mezére vagy a stadion hirdetőtábláira kellene kiírni. Az efféle kérkedés idegen tőlem.

Felhívásomat nem a várható anyagi, hanem az erkölcsi hozadékra gondolva tettem közzé. Jelezni szándékoztam azoknak, akik végül is bölcs döntést hoztak, hogy Szombathely lakói számára nem közömbös a csapat sorsa, s, hogy nekik ebből le kell vonniuk a következtetést – más különben pedig meggyőződésem, hogy az is lehet hívő, aki nem bújja folyvást a templomokat, s az is lehet vérbeli Haladás-szurkoló, aki – egészségügyi és egyéb megfontolásokból – tartózkodik a mérkőzések látogatásától.

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Lőrinczy Huba
tanszékvezető főiskolai tanár

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport