Betonelemeknek hajtott egy sofőr a kivilágítatlan bucsui határátkelőn

Ketten megsérültek.

A kivilágítatlan Bucsui határátkelőn ütközött betonelemeknek egy osztrák rendszámú Opel személyautó szerdán kora este. Információink szerint a balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Betonelemeknek hajtott egy sofőr a kivilágítatlan bucsui határátkelőn
A képre kattintva további helyszíni fotókat láthat
Pintér Patrícia

A totálkárosra tört autó felhajtott egy betonelemre, majd a többinek ütközött.

Életveszélyesen sötét az átkelő - de csak a magyar oldalon

A sors furcsa fintora, hogy pont egy nappal a baleset előtt írtunk Koromsötét, kész életveszély a bucsui határátkelő, de csak a magyar oldalon 2017. December 26. 09:09 a bucsui hátátkelőn uralkodó állapotokról. Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a magyar oldalon nincs közvilágítás. A kandeláberek ott vannak, viszont nem használják őket. Olvasónk szerint a koromsötét határátkelő így komoly baleset helyszíne lehet. - írtuk tegnap, most már nem kell feltételes módban beszélni arról, hogy milyen veszélyeket rejt a sötét átkelő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló