Házhoz jön a mozi - online rendelhetünk a szombathelyi DVD-Világból

A DVD-Világ Kölcsönző példa nélkül álló szolgáltatást vezetett be...

A városi multimédia-piacon lassan négy éve jelenlévő, méltán népszerű DVD-Világ az országban elsőként lépte át saját fizikai határait: november végétől bárki által könnyűszerrel elérhető hivatalos weblapjuk, ahol egy pár lépésből álló regisztráció után virtuálisan is leemelhetőek a filmek a polcokról. Az újszerű szolgáltatás a filmkedvelők komfortérzetét hivatott erősíteni, hiszen Szombathelyen és vonzáskörzetében (Gencsapáti, Gyöngyöshermán, Herény, Sé, Zanat) anélkül juthatunk a kiszemelt alkotáshoz, hogy ahhoz kisujjunkat sem kell mozdítani. Jobban mondva, szinte csak azt kell.

Minőségi ugrásról beszélhetünk: a honlapon saját szempontrendszer - filmcím, rendező, szereplők, műfaj, forgalmazó, kiadó, plusz technikai paraméterek: szinkron és felirat - szerint turkálhatunk a filmek között, a rendelni vágyók pedig igényüknek megfelelően három csomag-lehetőség közül választhatnak. Egy ilyen szolgáltatás-csomag harminc napra szól, ám szükségtelen megvárnunk a hónap végét, tulajdonképpen bármikor előfizethetünk rá. Egyvalamihez kell tartanunk magunkat: az egy hónapot a legelső rendeléstől számítják, ha tehát a harminc napon túlcsúszunk, az a csomag automatikus meghosszabbítását jelenti. A fix havidíjas csomagok már 2990,-Ft-tól elérhetőek.

A fürge és rugalmas futárszolgálat egyszer vehető igénybe egy nap folyamán, bár ezt túlzás nélkül nevezhetjük kielégítőnek, hiszen a futár az új megrendelésünk kézhezvételekor a nálunk lévő filmeket mindenféle költségtérítés nélkül szállítja vissza a kölcsönzőbe. Nekünk csak klikkelnünk kell, a kiszemelt néznivalókat a kedvencek közé hullajtani, majd ha mindent jónak látunk, a végleges kölcsönzést leadni.

Az adatbázisban a klasszikusoktól az újdonságokig szinte minden DVD megtalálható, a választék a frissében megjelenő filmekkel pedig folyamatosan bővül, nagyobb kópiaszámban is, hogy minél több kölcsönző távozhasson jóllakott vigyorral. Hadd jöjjön csak házhoz az a mozi.

Bővebben a honlapon:
http://www.dvdvilag.com

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Életmód