Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

16 Vas megyei településen nincs gáz - Technikai bibi van a vezetékkel

Celldömölkön és környékén készüljenek fel a fogyasztók egy napos kihagyásra.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy arról lapunk is beszámolt , szeptember 2-án tervszerű leállás és karbantartás történt az FGSZ. Zrt. részéről Celldömölkén és környékén, így 16 településen szünetelt a gázszolgáltatás.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A munkálatokat el is végezte a vég, ma délután viszont azt közölte lapunkkal az NKM, hogy hibát (szivárgást) észleltek az FGSZ rendszerében, így ismét leürítették a vezetékszakaszt, ezért most ismét nincs gáz az érintett településeken:

Boba, Celldömölk, Csönge, Kemenesmagasi, Kemenesmihályfa, Kemenessömjén, Kemenesszentmárton, Kenyeri, Mersevát, Nagysimonyi, Nemeskocs, Ostffyasszonyfa, Pápoc, Sitke, Tokorcs, Vönöck.

Jelenleg a hiba felrására történik, pontosan nem tudni, hogy meddig tart a javítás, de ha minden jól megy, akkor holnap vissza tudják kapcsolni a szolgáltatást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés