Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex, sztriptíz virtuálisan (Csak tizennyolc éven felülieknek!!!)

Hihetetlen jól állunk a virtuális párkapcsolatok terén, mondhatni total gépre vitték az éjszakai műsorok témáit
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lépten-nyomon beleütközünk az egyre elfogadottabb erotikus töltetű "alulöltözött táncprodukcióba", közkeletű nevén sztriptízbe. A napi híreket megtöltik a témát körüllengő szaftos pletykák, sztrorik. Az egyik nap a 21 éves Euan Blairt - a nemrégiben nálunk vendégeskedő brit miniszterelnök fiát - kapták rajta egy párizsi piroslámpás negyedben, miközben két testőrével kóstolgatja a "tiltott" gyümölcsöt. A másik nap - egyetlen magyarként - Pirner Anna bekerül a spanyolországi sztriptíz Eb-re, potom hét év vonaglás és vetkőzés után, nem kis dicsőséget szerezve ezzel a nélküle is teljesen legatyásodott hazájának. Végül, de nem utolsósorban internetes licitálásra bocsátják a világ egyetlen autós sztriptízklubját, jelenleg úgy 300 ezer dollár a tét.

Táncolj bébi!

Ezek után, ha otthoni használatra le lehet tölteni egy sztriptízprogramot, amelyben mi öltöztetjük – vetkőztetjük, mozgatjuk a teljesen élethű hölgyeket, hát nem hinném, hogy nagy meglepetést okozunk vele. Annyit mégis érdemes a programról elmondani, a 3 dimenziós grafika alkalmazásával igen élethű produkciót varázsol elénk. Javallott egy demóváltozattal kezdeni (ami teljesen ingyenes) és egyszer mindenképpen ki kell próbálni, min is megy keresztül egy virtuális mamagésa (Soma után szabadon), míg a csúcsra ér.

A program bővelkedik a hang, illetve képi effektekben, a lányokat maximálisan alul lehet öltöztetni, bármilyen kiindulópontot is választottunk erre, a matrózblúzt plusz miniszoknyát, vagy a szűzies lenge kombinét. Ha valóban arra vágyunk, hogy minden flottul működjön, meg lehet locsolni olajjal a művésznőt, aki innentől még kidolgozottabb produkciót nyújt. A sztriptíz-botot pedig garantáltan fényesre lehet políroztatni hősnőnkkel, aki bájosan dobálja a csókokat, és pózol kisgazdájának. A programban nem túl nagy a kihívás, szinte lehetetlen elrontani. Van mód a produkció rögzítésére, visszajátszására is. Meglephetjük vele kollégáinkat, igen impozáns ajándék lehet belőle - ínyenceknek ;)

Pornófilmrendező kerestetik

A fenti sztriptízprogramon felbátorodva egy óvatlan pillanatban beleszörföztem az internetes fekete lyukba, ahonnan teljesen véletlenül letöltöttem, feltöltöttem, majd szinte tudat alatt rendeztem egy pornófilmet. Már be is jelentkeztem kezelőorvosomhoz és gyógyszerészemhez a mellékhatások ügyében. Állítom, Kovi pornóbáró is elcsodálkozna a lehetőségek tárházán. Komolyra véve, igen, miért ne lenne manapság ilyen, hiszen mi is kell hozzá? Jó grafika, lányok-fiúk ruhában, ruha nélkül, szexuális segédeszközök a kerti növényektől a gésagolyóig, élethű hanghatások, fotózási és filmrögzítési lehetőség. No ez mind benne van, és még célba is lehet vele lőni, szóval teljesen akciódús jelenetekkel van tele, a szereplők hormonjai teljesen a mi kezünkben vannak, mint Leia hercegnőé az öreg Obi-Wanéban.

Lehetőségünk nyílik a Kama Sutrát filmvászonra varázsolni, de ha csak néhány nyakatekert pozitúra kedvéért „futjuk át” felszínesen a programot, akkor is megéri belepillantani. Amolyan Stahl Judit látványkonyhája módjára bele lehet kóstolni az abszolút nem perverz, ámde annál mulatságosabb „fülledt” erotikába. Elgondolkodtató, ha ma itt tartunk, akkor mi a távoli jövő, jönnek a fantasztikus filmekben emlegetett „testnedveket nélkülöző” örömszerzést segítő stimulátorok? Emberek totál ki fogunk halni…

Ha mégis megmarad a Föld, azt bizton állíthatjuk, amennyiben a technika a jelenlegi ütemben fejlődik, úgy a szexuális felvilágosítást nyugodtan bízzuk rá otthoni számítógépünkre, garantáltan nem hagy ki semmi említésre méltó részletet, és mi is látunk érdekességeket. Kellemes időtöltést, jó szórakozást kívánunk!

Anélkül, hogy kéretlen reklámot csapnánk a fent említett programoknak - mert erre abszolút nincsenek rászorulva -, óvatosan "kerítünk" néhány keresőszót, amin alkalmasint el lehet indulni.

"dreamstripper" "3d sexgames" "adult 3d sex" - lehet próbálkozni, és kezeket a paplan fölé! :)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életmód

Hirdetés