193 km/h-val előzte meg a 159 km/h-val száguldó autót a 87-esen

Gércénél pedig egy 162 km/h-val repesztő sofőrt is elcsíptek a rendőrök.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei továbbra is rendszeresen végeznek sebesség-ellenőrzést a fokozottan balesetveszélyes útszakaszokon. A rendőri jelenlét célja, a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése, a balesetek számának csökkentése – kezdi beszámolóját a rendőrség.

Nemrég dupláztak a 87-es főúton, egy autós ugyanis a megengedett 90 km/h helyett 193 km/h sebességgel haladt Szombathely térségében, miközben megelőzött egy 159 km/h-val közlekedő kocsit.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A veszélyes manőverért 200.000 forintos közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök, a másik sofőr pedig 90.000 forintos bírságra számíthat.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy másik sofőr Gérce térségében hajtott 90 km/h helyett 162 km/h-ás sebességgel. A szabálytalanságért 90.000 forintos közigazgatási bírságot és 6 előéleti pontot is kapott a sofőr.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló