Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiss Tibi terápián, a Quimby év végéig leáll

Sajnálják, hogy így alakult, de bíznak benne, hogy hamarosan újra találkozhatnak a rajongókkal.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lemondja összes idei fellépését a Quimby, Kiss Tibi jelenleg terápián van és a felépülésére koncentrál - jelentette be a zenekar a Facebookon. Mint írják, mindig fontosnak tartották, hogy őszinték legyenek a rajongóikkal, ezért osztják meg, mi zajlik a zenekar háza táján, és mindez milyen következményekkel jár az elkövetkező hónapokra nézve.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

„Mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől. A zenekar tagjai és menedzsmentje teljes szívvel támogatják ebben a döntésében, és erre kérnek titeket és a sajtó képviselőit is. Természetesen mindannyian azon vagyunk, hogy mielőbb teljes hangerővel térhessünk vissza hozzátok, addig pedig a háttérben rengeteget beszélgetünk, alkotunk és tervezünk. Ígérjük, hogy legkésőbb jövő év elején részletesen beszámolunk nektek és az újságíróknak arról, hogy mi a helyzet a Family Tugedör háza táján” - írták a bejegyzésben.

A közlemény idézi Kiss Tibit is, aki arról ír, hogy a 2019-es év végére már teljesen kimerült, de a legnagyobb gond az volt, hogy nem kért segítséget a bajban, és egyedül akarta megoldani a problémáit. A zenekar hozzáteszi, hogy a fentiek egyúttal azt is jelentik, hogy le kell mondanunk az idei fellépéseket, a Budapest Parkos koncertjük pedig egy új időpontra, 2021. április 24-re kerül. - írja a hvg.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés