Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A felszabadulás éve vár ránk - a szombathelyi asztrozófus szerint ilyen lesz 2021

"Hatalmas megtisztulási folyamatban vagyunk" - mondja Szántó Brigitta.

Sokan ismerik Szombathelyen Szántó Brigittát, aki asztrozófiával, csillagképek tanulmányozásával foglalkozik. Őt kértük meg, hogy mondja el, szerinte mire számíthatunk a 2021-es évben. Az ő gondolatai következnek:

Asztrozófiai értelemben az új esztendő mindig a Tavaszi napéjegyenlőséggel kezdődik. A 2021-es naptári év első negyedévét tehát alapvetően még a 2020. év tavaszának folyamatai határozzák meg, de már megjelennek új, könnyedebb, levegősebb, tisztább energiák is.

A 2020-as év sorsfordító "rendszerváltása", korszakváltása, újjászületése (Plútó - Szaturnusz - Jupiter együttállás a Sas csillagaiban) után a 2021. naptári évben már elkezd felépülni az új korszak, melyben az uránuszi és a szaturnuszi energiák lesznek a meghatározók.

Stellarium

Mivel két lassú mozgású bolygóról van szó (akik háromszor kapcsolódnak össze egy úgynevezett megvalósító fényszöggel a 2021-es naptári évben), az új korszak is lassan, lépésről lépésre fog csak felépülni.

Az Uránusz a karmatörés, a felszabadulás, a megtisztulás, a megvilágosodás, a zsenialitás, az újítás bolygója. Az Uránusz háromszor kapcsolódik össze a Szaturnusszal, az idő urával, a küszöb őrével, hogy mi is ledöntsük a korlátainkat, kilépjünk a komfortzónánkból, és elinduljunk az ismeretlen, járatlan megoldások útján.

Hatalmas megtisztulási folyamatban vagyunk, melyben váratlan fordulatok, meglepetésszerű változások teszik majd színessé az évet. Szükségünk lesz az előző év tapasztalataira, hisz továbbra is az alázat, a türelem, az egyéni felelősségvállalás idejében járunk.

Le kell győzni az egónkat ahhoz, hogy előreléphessünk.

Azok a rendszerek, amikről tavaly kiderült, hogy nem állják ki az idő próbáját, a régi formájukban nem tudnak már visszaállni. Új, Vízöntős szelek fújnak, mely tulajdonképp az égi akarattal, az Isteni rendezőelvvel analóg, azaz mindennek rendeltetett ideje és helye van.

Stellarium

A korszakváltással a társadalomban és a közösségeinkben is átalakulás zajlik, így már csak a valódi, igaz(i) értékekre épülő kapcsolatok lesznek képesek fennmaradni.

A Föld erőforrásainak a megtisztulása is nagyobb prioritást kap.

A biztonsághoz való viszonyunk teljesen átalakul, már nem feltétlenül az anyagi javak adják a biztonságot, hanem a hitünk, a lélek erőnk és a szabadsághoz való viszonyunk. Az elkövetkező években a reformoknak, az újításoknak, az egyéniségeknek, az egyéni megoldásoknak az ideje jön el, a megszokott struktúráknak, rendszereknek, a korlátok közé szorított megoldásoknak az ideje lejárt.

Az emberiség kezdi átértékelni mindazt, amit évtizedeken keresztül fontosnak tartott, kezdi felismerni, hogy mennyire fontosak az időtálló, igaz(i) értékek, ehhez azonban ki kell szabadulnunk az anyag fogságából, hogy egy új, eddigieknél magasabb emberi minőségben folytathassuk földi életünket.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Horoszkóp

Tovább az oldalra