Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ne csókolja meg a menyasszonyt

A menyasszonytánc alatt és temetéseken a részvétnyilvánításkor is maszkot kellene viselni.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már összegyűjtöttük önöknek a hétfőn életbe lépő új járványügyi rendelkezéseket, a főbb pontok mellett azonban nem árt néhány apróságra is felhívni a figyelmet. Megjelent ugyanis egy részletes tájékoztató a koronavirus.gov.hu oldalon, amelyben kitérnek azokra a magatartási szabályokra, amiket érdemes, fontos betartani annak érdekében, hogy elkerüljük a szigorúbb intézkedéseket.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A tájékoztatóban olyan alapvető, eddig is sokszor hangsúlyozott szabályokat is leírnak, mint a maszkviselés, a távolságtartás, a gyakori és alapos kézmosás fontossága vagy a köhögési és tüsszentési etikett.

Részletesen felsorolják például azt is, hol ajánlott a maszkviselés. A listán szerepel többek között az is, hogy az esküvőkön a menyasszony köszöntésekor, vagy a menyasszonytánckor és temetéseken a részvétnyilvánításkor is maszkot kellene viselni.

A tájékoztatóban a rendezvényekről, családi összejövetelekről is bővebben írnak. Például azt, hogy lehetőleg kerüljük a felesleges közvetlen testi kontaktusokat, hagyományos üdvözlési formákat (puszi, ölelés). Családi összejöveteleknél, esküvők, temetések szervezésénél is igyekezzünk figyelni az óvintézkedésekre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés