22 baleset volt a hétvégén Vas megyében

A rendőrök két bepiált vezetőt is elfogtak.

Két ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a hétvégén a Vas megyei rendőrök - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy szombathelyi sofőrt 2022. december 3-án, Szombathelyen a Thököly Imre utcában igazoltattak, egy kistokaji lakost pedig 2022. szeptember 4-én, Szombathelyen, a Nádasdy Ferenc utcában vontak intézkedés alá a járőrök. Mindkét járművezetővel szemben pozitív értéket mutatott az alkoholteszter, ezért őket további mintavételre előállították.

Mindkét járművezetővel szemben az illetékes rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A kistokaji férfi vezetői engedélyét átadni a helyszínen nem tudta, mert azt már korábban bevonták.

Jogosítványa, forgalmi engedélye sem volt

Nagysimonyiban, a Jókai Mór utcában ellenőriztek egy 22 éves sofőrt a rendőrök. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfit a Fonyódi Járásbíróság a vezetéstől már korábban eltiltotta, valamint a gépkocsi műszaki érvényessége lejárt.

A rendőrök a sofőrt előállították és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, míg a további szabályszegések elkövetése miatt szabálysértési eljárást indítottak.

A főkapitányságra a 2022. december 2-án 5 óra és 2022. december 5-én 5 óra közötti időben nyolc, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.A rendőrök tizennégy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek