Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Galambos Lajos szerint a bíró hibás döntést hozott

Szerinte ma nem derült ki az igazság.

Véleményem szerint a bíró hibás döntést hozott, de a történelemben előfordult már ilyen, nem ez az első eset, akár emberölés ügyében is. Az indoklás általam ismert része megerősít abban a hitemben, hogy nagyon sok hiba van az ítéletben - mondta Galambos Lajos a Blikknek a hosszú évek óta húzódó áramlopási ügyében hozott mai ítélet után adott.

A bíró ugyan visszafogta az ügyészség fantáziálását, ugyanakkor apró részleteket felnagyítva, és feltételezéseket tényként elfogadva döntött - tette hozzá.

Elmondta azt is, hogy bár nem értett vele egyet, a nyugalma és az ügy gyors lezárásának érdekében megtérítette a kárként megállapított összeget. Így szerinte a bíró korlátlanul enyhíthette volna a büntetést "mégis elkaszált" .

Mint szavaiból kiderült, a nagyanyja sírjánál várta ma az ítéletet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra